Uw website is een eerste stap naar succes voor uw bedrijf.

… daar kunnen wij u bij helpen!

Lina DESIGN maakt responsive - dit zijn mobile vriendelijke - en moderne trendsettende websites aan voordelige prijzen.

Al onze site zijn gemaakt met het Joomla CMS systeem. Hiermee kan je nadien ook zelf eenvoudige aanpassingen zoals tekst en foto's uitvoeren op je site.

Image

Steeds vaker nemen we Google erbij als we op zoek zijn naar een winkel, leverancier, product… U hebt dan slechts enkele seconden om bezoekers te overtuigen. Je website moet dus indruk maken met een opvallende layout, gebruiksvriendelijke navigatie en een uniek ontwerp dat past bij je bedrijf. Lina DESIGN zorgt voor een professionele website met uitstraling!

Joomla!

Voor ons is Joomla CMS een tool om de perfecte website te maken. Joomla heeft ongekende uitbreidingsmogelijkheden, opensource, stabiliteit en gemakelijk zelf aanpasbaar door de eindklant. Wil je meer info van de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

ONZE REALISATIES

Enkele voorbeelden
UIT ONZE PORTFOLIO

Moderne ONE-page sites,  basis website of uitgebreide complete website boordevol info.

Klik op de afbeelding om het eindresultaat te ontdekken.

Image
Bekijk de website
Vitamia Lounge
Bekijk de website
Vakantiewoning Dorp-28
Bekijk de website
Kapsalon Anje
Bekijk de Website
Dierenartsen praktijk Solivet

Update & Onderhoud

Om uw website aantrekkelijk en fris te laten uitzien is het aan te raden uw website regelmatig van aangepaste teksten en foto’s te voorzien. Dit kan u gemakkelijk zelf door het ingebouwde CMS systeem.

Naast de inhoud moet ook de techniek up-to-date blijven. Regelmatig komen er nieuwe updates vrij om uw websites te blijven voorzien van beveiligingen tegen hacken en het indringen van ongewenste bezoekers.

Verder zorgen zoekmachines zoals Google ervoor dat een goed onderhouden website hoger komt in de zoekresultaten.

Lina DESIGN kan voor u uw website up-to-date houden en onderhouden, zodat u zich geen zorgen moet maken en tijd bespaart. We bieden u op maat gemaakte servicecontracten per jaar.

Bij de opmaak van een nieuwe site krijgt u het eerste jaar het servicecontract gratis inbegrepen !

Image

Responsive

Een design dat niet responsief is? Dat is de dag van vandaag not done. In deze moderne tijd worden websites vaker bekeken op smartphone/tablet. Meer dan 60% van de sites worden bezocht via smartphone en tablet. Dit aandeel stijgt elk jaar nog meer.

Tegenwoordig zijn websites daarom responsive zodat deze er ook op een tablet of Smartphone goed uitziet, dus automatisch het juiste formaat aanneemt op groot en klein beeldscherm.

Daarnaast is een responsive design ook heel belangrijk op vlak van SEO. Het is dus van groot belang dat de website even toegankelijk is op een smartphone of tablet in vergelijking met een computerscherm. Er wordt altijd een optimaal ontwerp voorzien voor verschillende schermgroottes.

Hosting

Voor de hosting van uw site maken wij gebruik van het hoogtechnologische datacenter van onze hosting-provider combell. Deze Belgische firma is absolute markleider in hostingservices.

Op Maat

We bekijken uw website door de ogen van een reclamebureau, en niet door de ogen van een programmeur.  Uw site zal niet alleen heel aantrekkelijk ogen voor de bezoekers, maar zal ook zijn doel bereiken.

Kwaliteit

Voor de ontwikkeling van jouw website  gebruiken wij Joomla CMS. Lina DESIGN bouwt het design om in een website  waarbij kwaliteit centraal staat.

Performant

Voordat de website online gaat, testen we grondig de courante browsers uit en zorgen ervoor dat jouw website performant is op deze verschillende platformen.

Wij helpen u graag met uw nieuw project !

Graag een eigen site?

Bel ons voor een afspraak
of stuur ons een mailtje